dimecres, 14 de maig del 2014

El PP tem una “explosió secessionista” a les Illes i al País Valencia

Dimecres, 14 de maig de 2014 05:00 h

Els barons del PP s’oposen a que Rajoy faci cap concessió econòmica a Catalunya després de les europees pel risc d’una “explosió secessionista” a la resta de Països Catalans. 







El problema català no pot tenir una sortida econòmica, és el missatge que els barons del PP haurien fet arribar a Rajoy preocupats davant la possibilitat que aquest cedeixi després de les eleccions europees i busqui una sortida econòmica al conflicte amb Catalunya.

 Segons alguns digitals madrilenys, aquests haurien alertat al president espanyol que cedir en la millora del finançament català, tard o d’hora, obrirà la porta al problema de la “secessió” a altres territoris. En aquest sentit,
el president valencià, Alberto Fabra i el Balear, José Ramón Bauzá, són els dos barons populars més preocupats, però no són els únics que temen que Rajoy els deixi a l’estacada afavorint Catalunya, el que els deixaria desarmats en la cursa electoral del maig vinent. 

Rajoy retardarà el nou finançament, i això comença a provocar pànic en els líders populars dels Països Catalans

En un moment que totes les enquestes electorals anuncien sendes derrotes electorals tant a les Illes com al País Valencià, la desesperació comença a ser presents en els líders populars d’aquestes terres, i mes en un moment que el procés pel dret a decidir en el Principat segueix endavant, pot semblar impossible, però davant la misèria com a solució que planteja el PP, molts poden preferir l’aventura de la democràcia.