dijous, 15 de maig del 2014

Descobert per un selfie el culpable de tallar el pi de les 3 branques

13/5/2014


Aquest es el selfie que Adolfo Cani Garrulo ha penjat al seu mur de facebook.


Aquest matí coneixíem la noticia de que algú havia tallat una de les branques del pi de les 3 branques. La noticia ha causat un gran impacte a tot Catalunya, però ha tingut especial ressò a la comarca del Berguedà, on el pi era especialment venerat.

Fa un parell d’hores que Adolfo Cani Garrulo, un jove de 18 anys resident a Berga ha pujat al seu compte de facebook, una fotografia on se’l pot veure a ell mateix davant de la
branca mutilada al pi de les 3 branques. La foto venia acompanyada del següent text: “Esssshhheeee morenikooooooo to guapo ahiiiiii!!!! Essshhhta mañana he cortao una rama del pino de las tres branquiassssssss, ahahahahahaa, mierdaaaa catalufoooooosssssss!!!”

El jove de 18 anys, es un “nini” (ni estudia, ni treballa) i quan els mossos d’esquadra l’han detingut fa una estona ha declarat: “ffffuaaaaa que subidon tio. Pero me vais a detener por cortarle una branquia al arbolucho este? Si todavía le quedan dos más pa respirar y hacer la fotosintesis esa chunga, no? Que mal rollo colegaaaaaaaa…” 

La seva mare, Eufràsia Garrulo ha declarat que “jo soc la seva mare i se que el que diré es lleig, però la veritat es que si li hagués caigut la rama a sobre i l’hagués matat, hagués estat un descans.”




1 comentari :

geroni ha dit...

Pobret.... si aquests son els que un dia han de pujar el pais, estem ben arreglats.