dissabte, 10 de maig del 2014

Carme Forcadell guanya les eleccions a l'ANC i es reforça el projecte

10/05/2014

ELECCIONS ANC

El nou Secretariat Nacional serà l’encarregat de portar a terme el full de ruta establert


Xavier Lladó



Carme Forcadell. FOTO: EFE


Les eleccions de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) per escollir els representants del període 2014-2015 han donat com a guanyadora l'actual líder, Carme Forcadell, que ha estat la candidata més votada amb 2.855 vots. Forcadell podrà treballar amb el seu equip actual, ja que bona part dels membres han revalidat el lloc.

La segona posició l'ha obtinguda Jaume Marfany (actual vice-president) amb 2.105 vots. La
tercera, Ferran Civit (2.078); la quarta, Ignasi Termes (1.902); i la cinquena, Rosa Alentorn (1.790).

La candidatura més crítica amb la direcció actual, amb el nom "Tots som Assemblea", no ha aconseguit entrar al secretariat.

Les eleccions s'han celebrat aquest matí, de 10 h a 14 h, amb l’obertura de més de 190 seus electorals. Hi han votat tots els membres de ple dret de l’entitat inscrits correctament fins el 5 d’abril del 2014. La normalitat ha marcat el matí, el degoteig de persones ha estat constant.

El nou Secretariat Nacional serà l’encarregat de portar a terme el Full de Ruta que van aprovar els membres de l’entitat a l’Assemblea General Ordinària del passat 5 d’abril a Tarragona. La decisió que han pres avui els electors era transcendent, ja que la nova direcció haurà de pilotar l'entitat durant la consulta, la campanya prèvia i el període de gestió del resultat. En els comicis han tingut dret a vot més de 30.000 socis, que han escollit els 75 membres que formaran la direcció: 50 representants territorials i 25 representants nacionals.

El resultat definitiu serà proclamat dimarts després de possibles recursos.

Aquí podeu consultar tots els resultats http://assemblea.cat/Resultats17_30.htm


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/05/carme_forcadell_guanya_les_eleccions_a_l_anc_i_es_reforca_el_projecte_100554.php

3 comentaris :

JuntsperCanet ha dit...

Incidències en mes de 200 messes electorals degut a fallos en las llistes de gent que pot votar. Aixi va la ANC, i que consti que jo no soc de cap llista que s'ha presentat. ANC tancada a clau i forrellat, visca la transparència, això de total normalitat demostra el que dic, silenci i poca transparència.

Anònim ha dit...

No ets cap de les llistes però ets un Déu. Quina sort estar prersent a més de 200 taules ! Es nota massa que ets español !

Rosa Mary ha dit...

Ui ui ¿Que comencen a dubtar si haurà consulta? Pactant amb partits? ummmm ja veurem, no m'agrada ....

Avui Forcadell :
Anuncia que Procés Constituent també participarà a la V de la Diada
Ho ha dit Carme Forcadell en una entrevista al Matí de Catalunya Ràdio ·