dimarts, 20 de maig del 2014

Camacho, també contra TV3: “Fa propaganda independentista i costa 260 milions”

20/05/2014

ELECCIONS EUROPEES

Cospedal acusa el president Mas de "crear odi" contra Espanya des de Catalunya


Pep Lloveras (Tarragona)



Fisas, Cospedal i Camacho a Tarragona



Atenta a la polèmica del dia, Alícia Sánchez Camacho ha carregat avui també contra TV3 i ha assegurat que la televisió catalana es dedica a fer “propaganda independentista” i que això costa als catalans “260 milions d’euros”. Des de Tarragona, en un míting-dinar, la líder del PPC ha atacat el govern per queixar-se de les mesures preses pel seu homòleg estatal i ha assegurat que TVC seguirà tenint els mateixos canals que fins ara i que a Catalunya, en matèria audiovisual, es prendran
les mateixes decisions que a la resta de comunitats autònomes.
Molt encesa, Camacho ha afirmat que Europa no té futur pels nacionalistes catalans i que les “mentides”, segons ella, per exemple de “l’Espanya ens roba”, se li giraran en contra de l’executiu català. La presidenta del PPC ha assegurat que no se celebrarà el referèndum “il·legal” i que això impedirà que ningú se senti “estranger a la seva pròpia terra”. I ha anat més enllà: “Hem viscut moment de gran intranquil·litat i hem patit molt. El 9N guanyarà la llei i Catalunya seguirà sent Espanya durant tots els segles”.
Cospedal contra Artur Mas
Al seu torn, la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha incidit en què el govern espanyol “ha ajudat molt” al Principat i que li ha injectat “20.000 milions d’euros”, en al·lusió als crèdits del Fons de Liquiditat (FLA). “És mentida i faltar a la veritat dir que no ens hem preocupat per Catalunya”, ha apuntat, i llavors ha afegit: “Qui ho diu vol crear odi i fracturar Espanya, vol una Catalunya aïllada, però han de saber que això sempre es torna en contra de qui ho provoca”.
Els atacs al PSOE s’han succeït, així com a les formacions minoritàries com UPyD, Ciutadans i VOX –que per primer cop una enquesta els dóna representació- i De Cospedal ha demanat que “no es llenci el vot” amb apostes per partits que no tindran “cap influència” al Parlament europeu. Falten cinc dies per a les eleccions i el PP accelera per evitar fugues per la dreta, la seva gran preocupació i on es pot decantar la seva lluita amb els socialistes.