dimecres, 16 d’abril del 2014

Neix el grup crític a l'ANC

Es presenta el grup Essència dins l'Assemblea amb l'ull posat a les eleccions al secretariat del proper 10 de maig que posa en dubte l'hiperlideratge de l'actual direcció

Especial: Assemblea Nacional Catalana


, Barcelona | Actualitzat el 16/04/2014 a les 11:14h
 
 
Foto: Quico Sallés / Nació Digital
 
 
“Essència”. Aquest és el nom amb què s'ha presentat aquest matí a Barcelona una agrupació d'adherits a l'ANC amb la vista posada a les eleccions del Secretariat de la plataforma independentista del proper 10 de maig. El corrent es defineix com un “col·lectiu nombrós” , una cinquantena, amb l'objectiu “d'enfortir les bases territorials i les sectorials” amb una direcció més “col·legiada” per la “pluralitat”i “representativitat”. Una premissa per bastir una candidatura crítica a l'actual secretariat comandat per Carme Forcadell i Jaume Marfany.De fet, alguns dels seus integrants ja es van presentar a les anteriors eleccions al secretariat.
 
El col·lectiu ha establert un decàleg amb el paraigua de protegir “l'entitat", que "seguirà viva” encara que sigui en la “clandestinitat”. Els deu punts demanden “més transparència, més democràcia, més llibertat, més participació i més representativitat”. Unes crítiques soterrades a l'actual secretariat de l'ANC que Essència considera massa centrat en alguns dels seus membres com la seva presidenta i el nucli més actiu de la direcció de la plataforma independentista. 




1 comentari :

SIn ha dit...

Per qui traballan CNI, Informació de la Guardia Civil, o directament son ximples.