divendres, 25 d’abril del 2014

Losantos: "S’ha d’intervenir la Generalitat i processar a Mas"

25/04/2014

"Quants delictes més ha de cometre el representant d’un Estat contra aquest Estat perquè sigui pres en consideració?", s’exclama el periodista


Mar Sabé




F.J.Losantos
Federico Jiménez Losantos, periodista i conductor de ‘Es la mañana de Federico’ a EsRadio, ha afirmat avui que "s’ha d’intervenir la Generalitat i processar al president Artur Mas” en el seu editorial de les 7 del matí.

Losantos ha opinat sobre la no trobada que van tenir ahir el president del govern espanyol, Mariano Rajoy i el president de la Generalitat, Artur Mas, al acudir al mateix acte i no coincidir en horaris: “Mariano ha anat a Barcelona a veure si esgarrapava algun vot per les properes eleccions europees i ara fingeix estar ‘enfadadet’ amb Artur Mas”.

“No s’ha d’estar enfadat, cal aplicar la llei!”, ha sentenciat i just després ha afirmat: “La Generalitat està fora de la llei, doncs que s’intervingui! I, per descomptat, es processi a Mas”. “Quants delictes més ha de cometre el representar d’un Estat contra aquest Estat perquè sigui pres en consideració?”, ha etzibat.

Losantos també ha criticat durament la voluntat de dialogar que han manifestat els dos presidents: “Mas vol imposar”. “No hi ha res a dialogar, s’ha d’aplicar la llei. Fes-ho d’una vegada!”, ha reblat directament al president espanyol.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/04/losantos_s_ha_d_intervenir_la_generalitat_i_processar_a_mas_100227.php