dilluns, 14 d’abril del 2014

L'Agència Tributària de Catalunya convoca 24 places per enfortir la Hisenda pròpia

Tal com va avançar l'ARA, les places convocades estan fetes a mida per captar experts estatals


El president de la Generalitat, Artur Mas, amb els presidents de les diputacions.


L'Agència Tributària de Catalunya ha convocat 24 places per crear el primer cos tècnic de gestors tributaris de Catalunya per ajudar a impulsar el que ha de ser una futura Hisenda pròpia capaç d'administrar tots els impostos que paguen els catalans. Tal com ja va avançar l'ARA el 25 de març, les places convocades estan fetes a mida per captar experts estatals.

La creació d'aquest cos, que estava previst a la llei d'acompanyament dels pressupostos de la
Generalitat del 2014, permetrà ampliar l'estructura de l'actual agència, que a hores d'ara té tan sols 325 funcionaris. Els nous treballadors s'encarregaran de recaptar els tributs propis i cedits, però també del desenvolupament de la futura hisenda pròpia.

El concurs de 24 places –que es preveu que es desenvolupi durant els propers dos mesos– està obert a funcionaris de la Generalitat i d'altres administracions públiques amb experiència en matèria tributària. Segons l'anunci publicat, el cos comptarà amb 15 gestors, 2 subinspectors i 7 experts en diferents procediments tributaris i en àmbits com la gestió, la recaptació i la inspecció dels tributs.



http://www.ara.cat/politica/LAgencia-Tributaria-Catalunya-convoca-Hisenda_0_1120088147.html