dimarts, 29 d’abril del 2014

Fernández Diaz s’apunta a la “festa” de Pere Navarro

Dimarts, 29 d'abril de 2014 09:50 h

Denuncia a El Mundo que una dona el va sacsejar i insultar a principis d’abril a Barcelona. El PP fa com Navarro i atribueix el fet a la crispació que es viu a Catalunya


Segons publica el diari El Mundo, el ministre d’Interior, Jorge Fernández Díaz, ha denunciat que una dona de mitjana edat i bona presència el va sacsejar i insultar a Barcelona, després d’un dinar familiar a principis d’abril. La dona hauria agafat el ministre pel braç i li hauria dit “fill de puta, feixista i cabró “. El diari explica que el ministre celebrava el seu aniversari amb la família en un cèntric restaurant de Barcelona i que a la sortida va patir la sacsejada i els insults però que els escortes no van arribar a intervenir . Fons properes al ministre atribueixen els fets al “clima de coacció social” que està afectant la convivència a Catalunya. 


Hi ha una plaga de les dones agressives de mitjana edat i bona presència a Catalunya?

El ministre ha denunciat el fet després que Pere Navarro rebés una bufetada d’una desconeguda de mitjana edat, de classe mitjana i ben vestida, que l’hauria agredit per motius desconeguts, mentre es trobava en una comunió familiar a Terrassa aquest cap de setmana. Navarro ha atribuït a l’ambient de crispació que es viu a Catalunya el fet. Fernández Díaz  ja havia manifestat a inicis d’any que el procés sobiranista divideix famílies senceres i provoca una fractura social a nivell familiar, entre els amics i companys de feina.