dijous, 10 d’abril del 2014

Camacho exigeix a Duran que trenqui amb CDC

10/04/2014

La líder del PPC considera “sorprenent que a aquestes alçades no ho tingui clar”


Albert Ribas


La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho. FOTO: Flickr PPC
La presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, ha exigit aquest dijous al portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida que trenqui de manera immediata amb CDC, “que ha plantejat un desafiament de ruptura amb Espanya i ha pactat amb el seu soci Joan Carretero per fer una declaració unilateral d’independència”.

En declaracions als passadissos del Parlament, Camacho ha respost d’aquesta manera al líder d’Unió, que avui ha assegurat que hauria de pensar “molt clarament” què fer si CiU planteja la
possibilitat d’una DUI després d’unes eleccions plebiscitàries.

Camacho ha afirmat que troba “sorprenent que aquestes alçades Duran no ho tingui clar”. A parer seu, “la federació ja no es pot mantenir per més temps” i ha acusat al líder democristià de ser còmplice del què passi quan el president de la Generalitat vulgui fer un referèndum il·legal.

No a la reforma de la Constitució

Sobre una possible reforma de la Constitució per millorar les relacions entre Catalunya i la resta d'Espanya, la presidenta del PP català ha reptat Mas a impulsar-la ell mateix: "Si Mas vol una reforma, que la plantegi, i, si té majories, que la guanyi. Si no, que accepti que no té majories per fer-la".

"No modificarem la Constitució perquè els nacionalistes de CiU estiguin enfadats i vulguin trencar la convivència", ha subratllat, i ha lamentat que el president de la Generalitat parli de diàleg amb el Govern espanyol però no acudeixi al Congrés el dia que es debat sobre la consulta.

Opinió personal : " Mira per una vegada estic d'acord amb ella i si de pas marxen juntets millor q millor "


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/04/camacho_exigeix_a_duran_que_trenqui_amb_cdc_99973.php