divendres, 21 de març del 2014

Vidal-Quadras: “El govern espanyol hauria d’haver intervingut Catalunya fa mesos”

21/03/2014

INDEPENDÈNCIA

L’eurodiputat del PP considera que arribarà el dia que Rajoy “no tindrà més remei que imposar la força i les conseqüències seran pitjors”


Albert Ribas


L'eurodiputat Ultra del PP Aleix Vidal-Quadras
El dirigent de Vox i al mateix temps eurodiputat del PP, Alejo Vidal-Quadras, ha assegurat avui en una entrevista a Catalunya Ràdio que “el govern espanyol hauria d’haver intervingut Catalunya fa mesos”, ja que, a parer seu, està tenint una resposta massa “tova” enfront “l’actitud subversiva” de la Generalitat.

Segons Vidal-Quadras, “hi ha motius abundants i sobrats per
haver aplicat fa mesos l’article 155 de la Constitució i intervenir Catalunya. Com que no ho fa, Rajoy dóna ànims a l’altra part fins que arribarà el dia en què no tindrà més remei que imposar-se per la força i les conseqüències seran pitjors”.

La contundència que reclama, ha explicat, només pot sortir de la seva nova formació Vox, que vol donar resposta a una part de la societat espanyola que no “tolera la passivitat i l’incompliment de les obligacions del govern espanyol”, del qual ha afegit que té una actitud “feble i pusil·lànime” davant el Govern i Artur Mas.

L’eurodiputat creu que la intervenció de Catalunya podria comportar el “cabreig de la gent”, que seria una “circumstància molesta”, però “quan una part de l’Estat es declara obertament i explícita en subversió contra l’ordre vigent, el govern té l’obligació de fer complir la llei”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/vidal-quadras_el_govern_espanyol_hauria_d_haver_intervingut_catalunya_fa_mesos_99528.php