dimarts, 4 de març del 2014

Toc d’atenció d’UDC a l’ANC

04/03/2014

ELECCIONS EUROPEES

Maimí envia un correu elèctronic a l’Assemblea avisant que és Mas qui ha de liderar la negociació del punt comú de les europees


 Nerea Rodríguez



J.Mª Pelegrí, Josep Antoni Duran i Lladre i Benet Maimí
El secretari d'Organització d'UDC, Benet Maimí, va avisar ahir l'Assamblea Nacional Catalana (ANC) que és el president de la Generalitat, Artur Mas, qui ha de liderar la negociació amb els partits favorables a la consulta -CiU, ERC, ICV-EUiA i la CUP- per incorporar un denominador comú en el seu favor en el programa electoral de les europees.

Ho va fer a través d'un correu electrònic a l'ANC, al qual va tenir accés Europa Press, després que l'entitat hagi intensificat els contactes amb aquestes formacions amb aquest objectiu i una vegada que la seva presidenta, Carme Forcadell, hagués afirmat ahir que "no hi ha res insalvable" però que es necessita discreció perquè fructifiquin.

En el text, Maimí expressa que els democratacristians reiteren el compromís adoptat, ratificat al comitè Executiu de la federació de CiU, que sigui Mas qui lideri la iniciativa perquè figuri un punt en comú. Malgrat respectar la tasca legítima que l'ANC i altres institucions i persones estan portant a terme per la consulta, el dirigent d'UDC sosté que mantenen la seva posició de "respectar" els textos que els diversos partits polítics puguin acordar en els seus respectius programes electorals amb vista a les europees.

Segons Maimí, així ho faran si pretenen defensar que els catalans puguin votar el 9 de novembre i que la UE doni suport a la reivindicació catalana i en reconegui el resultat.

" Segur que derrere està el traidor Duran i Lladre posant pals a les rodes al procés català "


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/toc_d_atencio_d_udc_a_l_anc_99122.php

1 comentari :

Jordi Freixas ha dit...

Una cosa: crec que caldria evitar expressions com les de "traïdor Duran i Lladre", per més que sigui la teva opinió (i també la meva) pel que fa a aquest senyor. Li resta rigor informatiu.