dissabte, 8 de març del 2014

Puigcorbé: "Veuré una Catalunya independent, n'estic convençut"

08/03/2014

INDEPENDÈNCIA

L’actor opina que a Madrid "ho passen exactament tan malament com nosaltres, només que aquí tenim un horitzó una mica més blanc, constructor"


Nerea Rodríguez




L'actor Juanjo Puigcorbé
L’actor Juanjo Puigcorbé es mostra molt clar i contundent: “Veuré una Catalunya independent, n’estic convençut”. En una entrevista al diari ‘La Vanguardia’, Puigcorbé argumenta: “Crec fermament en la societat civil, que en aquesta terra és exemplar –és que no hi ha res més!- i molts polítics ja han entès que ells han d’estar al seu servei”.

Preguntat per “si ha de justificar-se molt a Madrid, on resideix, per aquest posicionament”, l’actor respon: “No. No ens equivoquem d’enemic. A Madrid, com aquí, hi ha gent fantàstica i en això incorporem un error de percepció: la culpa del desacord no és de la gent, de l’espanyol, és d’un govern, d’un Estat oligarca”.

A més, opina que “allà ho passen exactament tan malament com nosaltres, només que aquí tenim un horitzó una mica més blanc, constructor, ells continuen sense recanvi, sotmesos i amb excès de funcionariat”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/puigcorbe_veure_una_catalunya_independent_n_estic_convencut_99229.php