diumenge, 23 de març del 2014

Obren la primera benzinera independentista

Diumenge, 23 de març de 2014 11:25 h

'Petrolis Independents' destinarà part dels beneficis a entitats independentistes, a més de liquidar els impostos a l'Agència Tributària Catalana


(ACN).- La benzinera 'low cost' de l'Ametlla del Vallès (Vallès Oriental) és la primera gasolinera de 'Petrolis Independents', una empresa creada per Jordi Rosset i Joan Canadell, dos emprenedors "independentistes de tota la vida i actius en el procés" que han decidit "pronunciar-se i dir què pensen". Es tracta de la primera gasolinera "independentista", com la defineixen els seus creadors. Els dos empresaris són "conscients" que hi haurà clients que potser no s'aturaran perquè no comparteixen la ideologia. "Si algú no vol venir, és totalment lícit. Però preferim vendre la nostra política", diu Canadell. La benzinera funciona des de fa només uns dies i encara li falten alguns detalls. "La setmana vinent penjarem una estelada", recalca en Jordi Rosset. 





En Jordi Rosset afegeix que "és normal que els empresaris tinguin por de patir boicots, però nosaltres hem decidit pronunciar-nos i dir què pensem". "El president Mas va demanar als empresaris que s'impliquin en el procés", subratlla Canadell.

Un bon negoci

Rosset i Canadell van decidir instal·lar-se al quilòmetre 24, 5 de la C-17 al seu pas per L'Ametlla del Vallès pel "trànsit suculent i important". Per aquesta via hi circulen uns 50.000 cotxes cada dia, i preveuen vendre entre 10.000 i 15.000 litres de benzina diaris. L'estalvi que suposa una "low cost" pel client és d'entre 10 i 15 cèntims per litre, segons explica Rosset. El preus es poden rebaixar per l'absència de personal.

Es tracta de la primera benzinera de 'Petrolis Independents', filial de 'Petro7'. La nova empresa té previst instal·lar una altra benzinera amb les mateixes característiques a la zona del Vallès.  



http://directe.cat/340557