dilluns, 10 de març del 2014

Millet: "No sóc jo, vaig molt medicat" :)

10/03/2014

PALAU DE LA MÚSICA

El saquejador confés del Palau de la Música declara finalment a l’Audiència de Barcelona en cadira de rodes com a acusat pel cas de l’hotel del Palau


 Mar Sabé


Fèlix Millet declarant com a acusat a l'Audiència de Barcelona
Fèlix Millet, saquejador confés del Palau de la Música Catalana quan n’era el director, ha assistit finalment avui a l’Audiència de Barcelona per declarar com a acusat pel cas de l’hotel del Palau, després que fa dues setmanes s’hagués de suspendre aquesta declaració perquè es va trencar el fèmur al aixecar-se del llit a la matinada.

“No sóc jo, vaig molt medicat”,
ha declarat a l’arribada
davant del jutge, i només ha volgut respondre a les preguntes del seu advocat i ha remès als magistrats a les declaracions que va fer quan el van imputar davant del jutjat d’instrucció. En començar l’interrogatori s’ha disculpat per no acudir a declarar quan estava citat i ha explicat que es troba en una "situació mental complicada", tot i que la jutgessa que porta el cas ha assegurat que els informes dels metges forenses han avalat que està en condicions de declarar.

Millet, que està sent investigat per l’espoli més multitudinari de la història a una institució pública, en aquesta ocasió està citat a declarar per la seva imputació en el cas de l’hotel del Palau, pel que el fiscal demana 10 anys de presó. Aquest és l’únic cas pel qual ell i la seva mà dreta, Jordi Montull, van estar 15 dies en presó preventiva l’any 2010.

Aquest procés judicial és per la tramitació irregular del projecte d’un hotel al costat del Palau, que mai es va arribar a construir. Els fets també esquitxen l’antiga cúpula d’Urbanisme de l’Ajuntament de Barcelona, entre els quals hi ha imputat per la seva activitat l’extinent d’alcalde Ramon García-Bragado. L’actual alcalde de la ciutat, Xavier Trias, i el seu antecessor, Jordi Hereu, estan citats com a testimonis.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/millet_no_soc_jo_vaig_molt_medicat_99260.php