dilluns, 3 de març del 2014

Els municipis independentistes fan pinya amb l’ANC

03/03/2014

INDEPENDÈNCIA

El president de l’AMI, Josep Maria d’Abadal, considera que els partits han demostrat que “hi ha immaduresa al procés” després de no pactar el punt en comú per a les europees


Albert Ribas



Josep Maria Vila d'Abadal i Carme Forcadell. FOTO: Europa Press
 L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) uniran les seves forces el cap de setmana del 22 i 23 de març per donar un impuls a la campanya ‘Signa un Vot per la Independència’. L’objectiu és que la campanya faci “un salt qualitatiu” per tal d’aconseguir “arribar amb més força a tota aquella gent que vol exercir el Dret Fonamental de Petició”, explica l’ANC.

L’anunci l’han fet aquest matí la presidenta de l’Assemblea, Carme Forcadell, i el president de l’AMI, Josep Maria d’Abadal en una roda de premsa on, juntament amb la coordinadora del projecte, Rosa Alentorn, han explicat que l’objectiu és arribar al miler de punts de recollida. D’aquesta manera, els municipis adherits a l’AMI posaran a disposició de la campanya el seu suport logístic per arribar amb més força a diferents punts del país. Forcadell ha mostrat la seva satisfacció per l’acord ja que “la potencialitat de la campanya augmenta de manera exponencial” i ha volgut destacar-ne la seva importància estratègica.

Toc d’atenció de Vila d’Abadal als partits


El president de l’AMI també ha tingut temps per valorar el desacord entre els partits sobiranistes per pactar un punt en comú per a les properes eleccions europees. Vila d’Abadal ha fet gal·la d’un dels seus trets més característics: parlar clar. Segons l’alcalde de Vic, els partits “han demostrat que hi ha immaduresa en el procés i que alguns d’ells prioritzen la seva voluntat pròpia enfront el poble” i ha demanat que “tinguin un punt en comú a les europees perquè això encara no està internacionalitzat”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/els_municipis_independentistes_fan_pinya_amb_l_anc_99113.php