dilluns, 24 de febrer del 2014

Un dels participants del Mobile es nega a saludar a Felip de Borbó

Àlex Fenoll, responsable d'una empresa tecnològica diu al príncep que "No som amics. Et donaré la mà quan ens deixeu votar en la consulta"


, Barcelona | Actualitzat el 24/02/2014 a les 13:40h








"No et dono la mà perquè no ens reconeixeu el dret a votar. Te la donaré quan ens deixeu fer la consulta", li ha dit el màxim responsable de ShareisFashion a Felip de Borbó, en un moment de la visita protocolària del príncep al saló Mobile World Congress. Acte seguit, el príncep ha continuat donant la mà a més persones però, de sobte, s'ho ha repensat i ha tornat a interpel·lar Àlex Fenoll, que continuava davant del stand de la seva empresa tecnològica. Aleshores Felip de Borbó ha insistit: "Amic, per educació m'has de donar la mà", però Fenoll s'ha mantingut ferm: "No som amics i insisteixo que et donaré la mà quan ens deixeu votar en la consulta".

A continuació, Fenoll sí que ha donat la mà a la resta del seguici, on hi havia el president Mas, l'alcalde Trias i el conseller Puig. "Si aquest gest va bé per l'autoestima de la gent, ja en tinc prou", ha afirmat Àlex Fenoll a Nació Digital. I afegeix: "Només faltaria que vinguessin aquí a fer-se la foto i nosaltres els haguem de riure les gràcies".