dimarts, 25 de febrer del 2014

Millet " es trenca el fèmur "

Haurà de declarar el 10 de març "encara que vingui amb ambulància i cadira de rodes”





Una imatge de l'imputat l'expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet




L'expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet, s'ha trencat el fèmur aquest matí i no s'ha presentat a l'Audiència de Barcelona on havia de prestar declaració en qualitat d'acusat a partir de les 9:30 pel cas de l'Hotel, segons han explicat els seus advocats presents a la sala.

La magistrada de la Secció Cinquena de l'Audiència de Barcelona, María Magdalena Jiménez, ha suspès el judici i ha ajornat la declaració de Millet fins el pròxim 10 de març, afirmant que "com que el tema no és una qüestió mental, sinó física, si cal que vingui amb ambulància i cadira de rodes” per declarar al judici.

Unes paraules que han provocat la protesta de l'advocat de la defensa, Horacio Oliva, expressant els seus dubtes sobre si Fèlix Millet "estarà en condicions d'aguantar” tota la declaració.

 Millet hauria relliscat a primera hora del matí quan anava cap al bany de la casa que té a l'Ametlla del Vallès, i una ambulància l'ha portat a l'Hospital de Granollers. Està previst que aquest dimecres l'operin del trencament del fèmur i que la recuperació postoperatòria s'allargui fins diumenge a l'hospital.

La jutgessa ha ordenat que un metge de guàrdia del jutjat de la localitat vallesana es desplaci fins a l'hospital per comprovar l'estat de l'expresident del Palau de la Música i faci un informe d'avaluació.

Totes les parts volen que declarin Millet i la seva mà dreta, Jordi Montull, un rere l'altre tal com està previst per aquest dimarts, abans que ho facin la resta d'acusats del cas i els testimonis. Els advocats de Millet han assenyalat que no saben si estarà recuperat per declarar el 10 de març, apuntant que en aquest cas el judici quedaria ajornat "més enllà de l'estiu".