dijous, 20 de febrer del 2014

Mas agraeix per Twitter el suport arran de la querella de Manos Limpias

Dijous  20.02.2014  09:12

L'organització ultra l'acusa de prevaricació, desobediència a l'autoritat judicial i rebel·lió o sedició



 El president de la Generalitat, Artur Mas, ha agraït avui a la presidenta de la Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, l'impuls de l'etiqueta #totsambelpresident després de la denúncia ahir de l'organització ultra Manos Limpias contra Mas pels delictes de prevaricació, desobediència a l'autoritat judicial i rebel·lió o sedició. 'Gràcies a la @isonapassola i tots els que em doneu suport. Ara, actitud positiva i a mirar endavant', ha escrit el president de la Generalitat a Twitter a través del compte del seu cap de premsa, Joan Maria Piqué.





#Totsambelpresident fou ahir al vespre 'trending topic' a l'estat espanyol i aquest dijous al matí encara seguia entre els deu temes més comentats a la xarxa Twitter.

Ahir Passola va escriure "Avui estem #TotsAmbElPresident del meu país. Trènding aquest vespre. Contra la querella de Manos Limpias, una cara de l'extrema dreta".

Manos Limpias ha presentat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) una querella criminal contra el president de la Generalitat pels delictes de prevaricació, desobediència a l'autoritat judicial i rebel·lió o sedició. Segons els querellants, el president català està utilitzant tots els mecanismes al seu abast per aconseguir la independència de Catalunya i vulnerar així la Constitució espanyola. En la querella se sol·licita que s'interrogui Mas com a querellat i a diversos polítics catalans com a testimonis.


http://www.vilaweb.cat/noticia/4174461/20140220/mas-agraeix-twitter-suport-arran-querella-manos-limpias.html