dimarts, 18 de febrer del 2014

Les exministres Palacio i Tocino fitxen per Enagás

18/02/2014

L’empresa espanyola que gestiona la xarxa de transport de gas natural també ha contractat l’exlíder d’Aliança Popular, Hernández Mancha

Albert Ribas



Les ex ministres Ana Palacio i Isabel Tocino


El consell d’administració de la companyia Enagás, l’empresa espanyola que gestiona la xarxa de transport de gas natural, ha acordat proposar a la junta general d’accionistes el nomenament com a conselleres de les exministres del PP Ana Palacio i Isabel Tocino.

Palacio va ser ministra d’Exteriors durant la segona legislatura del govern de José María Aznar i actualment forma part del consell d’administració d’EDP, empresa energètica d’electricitat i gas natural, mentre que Isabel Tocino va ocupar el ministre de Medi Ambient també en l’anterior etapa de l’executiu popular. Actualment és consellera del Santander i d’Ence.

Palacio i Tocino no són les dues úniques incorporacions que fa Enagás amb un passat polític o que hagin estat ex alts càrrecs públics. Antonio Hernández Mancha, ex líder d’Aliança Popular que l’any 1987 va substituir Manuel Fraga, també serà nomenat conseller de la companyia juntament amb Gonzalo Solana, president del Tribunal de Defensa de la Competència entre els anys 2000 i 2005 i Luis Valero, que fins fa poques setmanes era director general d’Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa, que depèn del ministeri d’Indústria.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/02/les_exministres_palacio_i_tocino_fitxen_per_enagas_98850.php