dimarts, 4 de febrer del 2014

El PSOE de Madrid atia l’odi contra Catalunya

Dimarts, 4 de febrer de 2014 17:50 h

El líder dels socialistes madrilenys vincula el tancament de la planta de Coca-Cola de Fuenlabrada a una operació amb “raons fosques” per produir a Catalunya


"Defensar la unitat d'Espanya és defensar els treballadors de Coca-Cola" va afirmar Tomás Gómez, secretari general del PSOE de Madrid, en una roda de premsa aquest dilluns en la que va exigir ​​que es protegeixin els interessos dels treballadors de Coco-Cola davant la sospita d'una " vinculació " de l'actual presidenta de les plantes, Sol Daurella, amb els "interessos directes " de Convergència Democràtica de Catalunya i la família Pujol. “La nostra sospita és que no són raons econòmiques ni empresarials , sinó raons d'un altre tipus, fosques i opaques, les que poden estar provocant el tancament de la factoria de Fuenlabrada ", assegurava el dirigent socialista.Disparar en contra de Cataluny els surt gratis. 


Catalunya no és Espanya

Gómez ha exigit ​ la protecció dels treballadors de la planta de Madrid davant el que considera una “operació per produir a Catalunya” i després d'una reunió aquest dilluns amb la directiva de CCOO de Madrid a la seu d'aquest sindicat, Gómez ha assegurat que "un govern ha d'estar al corrent i al capdavant de les coses. Un govern està per defensar la seva gent, als seus ciutadans ... I defensar als seus ciutadans significa estar present en els conflictes defensant als treballadors, per exemple en el conflicte de Coca -Cola" .

Madrid, els salaris més alts de totes les plantes de l’estat espanyol

Cal recordar que la companyia justifica el tancament de la planta de Madrid per criteris estrictament de rendibilitat i eficiència, perquè considera que la distribució des de la perifèria cap al centre és molt més rendible i eficaç, a més, la planta de Madrid és la menys competitiva de l’estat espanyol pels alts salaris.