dissabte, 8 de febrer del 2014

Catalunya Ràdio dóna veu a l’extrema dreta #ManosSucias

Dissabte, 8 de febrer de 2014 14:00 h

Sílvia Cóppulo entrevista al portaveu del sindicat ultra Manos Limpias per parlar de la corrupció dels Borbons quan l’opacitat del mateix sindicat l’invaliden per parlar de corrupció


El jutge Santiago Vidal alertava fa uns dies a TV3 de la opacitat del sindicat ultra i del seu finançament, a més, cal recordar que Miguel Bernad secretari general d’aquest sindicat ultra ha anunciat la presentació de querelles criminals contra el president de la Generalitat i dirigents de partits partidaris del dret a decidir, el seu historial d’atacs a la democràcia és ple d’actituds sectàries contra Catalunya. Per això és encara més inversemblant que en els mitjans de comunicació públics del país donin veu aquells que no respecten el principi de la democràcia. Per parlar de la corrupció dins la monarquia espanyola no cal entrevistar a personatges nefastos i que si poguessin ferien pitjor que els Borbons contra Catalunya. 


El sindicat Manos limpias, una capsa de mentides contra el procés català prou opac com per donar lliçons sobre corrupció

No és solament la querella que ara vol presentar contra el mateix president Mas, ampliable a Oriol Junqueras i altres líders partidaris del dret a decidir, és també anteriors falses denuncies contra entitats i personalitats del moviment pel dret a decidir, o contra el famós informatiu de TV3, info-K sobre la via catalana que va portar a la mateixa fiscalia de menors, són aquests personatges els que ens han de donar lliçons sobre la corrupció dels Borbons en els mitjans públics de Catalunya? Cal una reflexió per no portar feixistes als mitjans públics catalans.


Recordem que una advocada vinculada al sindicat #manossucias va tractar el president Mas de “nazi”.

Montse Suarez va piular: “la única diferència entre la propaganda independentista d’Artur Mas i els “nazis”, és que de moment els catalans no maten” i es va quedar tant ample.


#ManosSucias es querellarà contra el president Mas per "sedició"

No és hora de denunciar el joc brut de #ManosLimpias per amenaces i insults al Govern de Catalunya i al seu poble?

El sindicat d'ultradreta Manos Limpias ja té pràcticament enllestida una querella contra el president de la Generalitat, Artur Mas, per "sedició", "coaccions i amenaces al govern de la nació", "prevaricació continuada" i "malversació de caudals públics", segons ha informat a l'ACN el secretari general d'aquesta organització, Miguel Bernad. Manos Limpias preveu presentar l’amenaça en dues setmanes davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i, en el cas que no sigui admesa a tràmit, portar el cas a la Sala Segona del Tribunal Suprem, tal com va fer amb el cas Atutxa quan el president del Parlament basc es va negar a dissoldre el grup parlamentari Sozialista Abertzaleak.