divendres, 24 de gener del 2014

Rigau planta cara a Wert

24/01/2014

LOMCE

La consellera d’Educació demanarà als representants editorials que no modifiquin els llibres de text de cara al proper curs, tot i la LOMCE


Nerea Rodríguez



La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau
La consellera d’Educació, Irene Rigau, ha plantat cara al seu homòleg espanyol, José Ignacio Wert. Rigau es reunirà la setmana vinent amb els representants del sector editorial per demanar-los que no modifiquin els llibres de text de cara al proper curs, quan s’hauria de començar a aplicar la polèmica Llei Wert.

La consellera argumenta que l’objectiu és evitar que les famílies catalanes hagin de fer front a les “despeses innecessàries”, que podrien superar els 300 euros, i alhora, assegura que la normativa que regula la LOMCE encara no ha estat aprovada i que, a més, els esborranys mostren que una de les principals modificacions es troba precisament en la matèria de Ciències Socials.

Durant una entrevista al programa ‘El Matí de Catalunya Ràdio’, la consellera s’ha queixat que “aquesta ha estat una llei imposada però a més té un desplegament amb una precipitació mai vista" i ha deixat molt clar que “en allò en que hi ha discrepància política, com són les ciències socials, farem la nostra pròpia norma".

Finalment, Rigau ha deixat molt clar que "no volem que s'apliquin aquests Reials Decrets que pretenen homogeneïtzar els referents culturals".


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/01/rigau_planta_cara_a_wert_98333.php