dimecres, 8 de gener del 2014

Revés a Camacho: El PP espanyol no vol reunir-se a Barcelona

08/01/2014

PP DE CATALUNYA

Rajoy desestima la petició que li va fer la dirigent popular i acorda celebrar la seva convenció nacional a Valladolid

 

Lluís Bou


Alícia Sánchez-Camacho i Mariano Rajoy
La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, ha patit un nou revés polític, després que la direcció popular ha desestimat la seva proposta de celebrar a Barcelona la convenció nacional dels populars espanyols, que tindrà lloc els dies 31 de gener, i 1 i 2 de febrer.

Camacho va presentar al president espanyol, Mariano Rajoy, la proposta de portar a Barcelona la cimera popular el mes d'octubre passat, poc després de la Via Catalana, per fer un gest de força davant el sobiranisme català i marcar perfil davant de Ciutadans. La direcció del PP català es queixa de poca atenció del partit estatal, i del fet que l'entorn popular a Madrid està més esperançat en Albert Rivera que no pas en la delegació popular a Catalunya.

Rajoy però no ha accedit a la petició de Camacho, perquè considera que la convenció quedaria tenyida monogràficament de la reivindicació catalana per celebrar una consulta, segons fonts populars. La Moncloa vol treure rèdit al que consideren una millora de l'economia, i interpreten que això serà més fàcil situant la convenció a Valladolid. L'estratègia del PP espanyol no ha coincidit amb la del PP català, com ja ha succeït en altres ocasions.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/01/reves_a_camacho_el_pp_espanyol_no_vol_reunir-se_a_catalunya_98005.php