divendres, 10 de gener del 2014

Rajoy analitza el procés català i no hi convoca Camacho

10/01/2014

REUNIÓ

El president espanyol convoca la direcció del PP a Toledo per tractar l'estratègia sobre Catalunya sense la presència de la presidenta popular catalana


Lluís Goñalons



El president espanyol Mariano Rajoy en primer terme i desenfocat; al fons, la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho


El president del Govern espanyol i del PP, Mariano Rajoy, reuneix avui i demà a Toledo el comitè de direcció del Partit Popular. El motiu és fixar l'estratègia de la formació sobre el procés sobiranista català, entre d'altres assumptes. Però curiosament a la cita no hi ha assistirà la presidenta del PP català, Alícia Sánchez Camacho.

A aquesta reunió, que tindrà lloc en el Parador de Toledo, han estat convocats només la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal; els tres vicesecretaris generals del partit, Carlos Floriano (Organització i Electoral), Javier Arenas (Política Autonòmica i Local) i Esteban González Pons (Estudis i Programes), així com els tres portaveus parlamentaris, Alfonso Alonso, José Manuel Barreiro i Jaime Mayor Oreja.

La reunió estarà marcada per diversos fronts
. Els tres eixos protagonistes seran la reforma de l'avortament, els comicis europeus i el procés sobiranista de Catalunya.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/01/rajoy_analitza_el_proces_catala_i_no_hi_convoca_camacho_98050.php