dilluns, 27 de gener del 2014

Rahola sobre Rajoy: "No va venir a Barcelona un estadista, va venir un hooligan"

27/01/2014

REFERENDUM

"Qui va organitzar aquest acte era militant d’ERC i l’Homs li hauria de donar un premi", ironitza la periodista


Mar Sabé



Pilar Rahola avui a Migdia de 8TV.
La periodista Pilar Rahola ha estat clara opinant sobre l’acte que el PP ha fet aquest cap de setmana a Barcelona amb un “intent desesperat de frenar l’independentisme i la fuga de votants a Ciutadans”, la formació política que lidera Albert Rivera. “No va venir a Barcelona un estadista, sinó un hooligan”, ha considerat sobre el president espanyol, Mariano Rajoy. “El PP ha fet un acte a la desesperada, però no ha fet un acte d’estratègia política”, ha considerat.

“Qui va organitzar aquest acte era militant d’ERC i el conseller de Presidència, Francesc Homs, li hauria de donar una medalla”, ha ironitzat a la tertúlia d'El Món a Rac1. Un dels fets que porten a la periodista a pensar així és que la cúpula dels populars espanyols van aterrar a Catalunya just el cap de setmana del 75è aniversari del desembarcament de les tropes franquistes a la capital catalana: “Es va convertir en l’arribada dels conqueridors”.

Rahola també ha titllat “d’indecents” les declaracions de la líder del PP Català, Alícia Sánchez-Camacho, que va comparar el procés sobiranista català amb el patiment de les víctimes d’ETA: “Pot sortir al carrer aquesta senyora?”, ha preguntat retòricament. “Em sembla brutal que una senyora que viu aquí s’enfili a la palmera i sigui capaç de mentir d’aquesta manera tant brutal”, ha considerat.  


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/01/rahola_sobre_rajoy_no_va_venir_a_barcelona_un_estadista_va_venir_un_hooligan_98371.php