dimarts, 7 de gener del 2014

Condemnat el periodista d'Intereconomía que va insultar Marina Geli

Dimarts  07.01.2014  18:03

Autor/s: ACN - Redacció

El jutge el considera culpable d'un delicte d'injúries greus i obliga la cadena a fer públic el contingut de la sentència 



El jutjat penal número 20 de Madrid ha condemnat el periodista Eduardo Garcia Serrano a pagar una indemnització de 18.000 euros a l'ex-consellera de Salut catalana Marina Geli. El jutge el considera culpable d'un delicte d'injúries greus amb publicitat per haver insultat Geli al programa 'El gato al agua' d'Intereconomia. La sentència, que es pot recórrer, també fixa una multa de 3.240 euros i obliga el periodista i el grup de comunicació a fer públic el contingut de la sentència per tal de reparar el dany. Els fets es remunten al juny de 2010 quan Eduardo Garcia Serrano es va referir a Geli com una 'guarra i porca' que animava els joves a masturbar-se, en referència a un web del departament sobre sexualitat.

En una conferència de premsa, Marina Geli ha celebrat la sentència. 'La sentència contra García Serrano és un precedent per a establir que els límits de la llibertat d'expressió són els insults', ha declarat. I ha avançat que quan la sentència sigui ferma demanarà a Intereconomía que elimini les imatges dels insults de la xarxa.



 Vídeo dels insults de García Serrano a Marina Geli.





http://www.vilaweb.cat/noticia/4165705/20140107/condemnat-periodista-dintereconomia-insultar-marina-geli.html