dimecres, 11 de desembre del 2013

'The Catalan Project': El futur de l'Estat català, a debat

11/12/2013

INDEPENDÈNCIA

La plataforma vol actuar d'àgora virtual on debatre els models educatiu i energètic o l'exèrcit d'una possible Catalunya independent


Lluís Goñalons







Fragment del vídeo presentació de 'The Catalan Project'

‘The Catalan Project' busca finançament. L’associació sense afany de lucre vol ser un “banc d’idees”, un espai on compartir inciatives per decidir i discutir com hauria de ser "la Catalunya del futur", una hipotètica Catalunya independent.

La plataforma on-line desvinculada de qualsevol partit polític porta en marxa des del 12 de novembre tot i que va començar a cuinar-se arran de l’onze de setembre de 2012. 'The Catalan Project' vol actuar d'àgora virtual per debatre-hi els models educatiu i energètic o l'exèrcit en un possible Estat català. Hi ha molts més temes al web.

El projecte ha comptat amb el suport de la plataforma independentista en castellà Súmate; ha il·lustrat els vídeos del Col·lectiu Wilson que encapçala l'economista Xavier Sala-i-Martín, i es complementa així a altres ofertes del mateix caire com 'El col·lectiu Emma', 'Help Catalonia' o 'Amb independència'.

‘The Catalan Project' busca finançament privat a través de la plataforma de micromecenatge Verkami. Recaptarà donacions només durant els pròxims 11 dies.