dissabte, 21 de desembre del 2013

Rivera fa bons els informes del CATN

1 de desembre de 2013 15:20 h

Considera que els darrers informes són “un deliri més” del Govern de Mas en una mostra del nerviosisme de Ciutadans davant el camí ferm i segur del procés català cap a la independència


El president de C's, Albert Rivera, ha tornat a carregar contra el Consell Assessor per a la Transició Nacional (CATN) i ha assegurat que els últims quatre informes de l'organisme liderat per Carles Viver i Pi-Sunyer són "un deliri més" del Govern. "Ens sembla que Mas està entrant en una deriva absolutament ridícula, ha perdut el nord i li demanem que en aquestes festes de Nadal reflexioni, descansi i no doni aquesta imatge exterior de Catalunya", ha assenyalat Rivera, que afirma que el CATN dóna una "imatge lamentable" del Govern i de Catalunya. 




© @acn


Rivera no sap que el seu Ulster no és possible a Catalunya

Ha carregant per enèsima vegada contra el consell assessor per a la transició nacional. "No s'hauria d'haver posat en marxa i s'hauria de suprimir", ha insistit el president de C's, que ha afirmat que es tracta d'un organisme sense empara legal "que treballa per desmuntar l'autonomia catalana i fer un pla per construir un Estat català". "I publica documents ridículs com aquesta mena de pacte entre el futur Estat català, Andorra, Portugal i Espanya", ha ironitzat.

Rivera veu com serà el líder dels derrotats democràticament

"Es tracta d'un deliri més, com el simposi Espanya contra Catalunya de la setmana passada", ha avançat Rivera, que ha exigit a Mas que reflexioni en aquestes festes de Nadal i suprimeixi un CATN "que dóna una imatge lamentable de Catalunya". "Els catalans ens mereixem un Govern seriós, que es dediqui a governar i no a construir Estats. Tenim molts problemes a Catalunya, som la comunitat més endeutada d'Espanya amb 60.000 MEUR i un 25% d'atur", ha finalitzat el líder de C's.  



http://directe.cat/328497