dissabte, 21 de desembre del 2013

La militar que volia envair Catalunya es queda sense Twitter

, Barcelona | Actualitzat el 21/12/2013 a les 16:15h


"Els efectius per a la invasió militar de Catalunya són a punt. La Unió Europea no pot permetre inestabilitat política a Europa". "De moment tenim una flota al Mediterrani a putn per a actuar davant de qualsevol eventualitat". Es tracta de dues de les moltes piulades que va fer des del compte @6982156 la militar de carrera de l'exèrcit espanyol Patricia Ortega.

En els seus missatges es mostra convençuda que Espanya tindrà el suport dels Estats Units i de la UE quan decideixi envair militarment Catalunya. Segons els seus càlculs, "Catalunya seria envaïda militarment en menys de dos dies, i l'autonomia suspesa cautelarment". També sentencia que "en cas que Catalunya causi problemes, la intervenció militar està assegurada".

Doncs bé, de moment l'exèrcit i Madrid no han suspès l'autonomia de Catalunya, però Twitter sí que ha suspès el compte d'aquesta militar a causa d'aquests comentaris, la majoria dels quals es van fer el vespre de l'11 d'octubre, hores abans de la celebració del dia de la Hispanitat.





http://www.naciodigital.cat/noticia/63022/militar/volia/envair/catalunya/es/queda/sense/twitter