dilluns, 9 de desembre del 2013

Rivera explica a la televisió espanyola com de nazis som els catalans

Dilluns, 9 de desembre de 2013 10:30 h

 

Es ven com el “Kennedy espanyol” mentre acusa el govern de fer propaganda i d’atiar l’odi contra Espanya i als mitjans públics catalans de ser-ne l’altaveu.


En una entrevista a “Los desayunos de TVE” , el president de Ciutadans, Albert Rivera, ha explicat que el Simposi “Espanya contra Catalunya” és una barbaritat sense contingut objectiu i que a Catalunya cada dia n’hi ha una com aquesta, “cada dia mitjans de comunicació públics atien l’odi contra Espanya”, i fins i tot, es troba els libres de text. Rivera ha citat Charles de Gaulle per equiparar el nacionalisme català al nazisme: “Patriotisme es quan l’amor al teu poble és el primer, nacionalisme quan l’odi pels altres és el primer”, ha dit, i ha afegit que el govern fa propaganda i explica falsedats com l’Espanya ens roba, que forma part del tipus d’odi que intenten aixecar en contra d’Espanya, mentre demanen diners al FLA o “titllen Montoro de “macarra” com va fer Homs”.  


La “mania” dels espanyols als catalans és normal

En aquest context de barbaritats i de generar odi contra Espanya, mentre Catalunya s’aprofita dels recursos d’Espanya,  és normal que els espanyols tingui mania a Catalunya i no la comprenguin, ha sentenciat Rivera.

Rivera el “ mega estadista”  

Rivera suau en les formes quan parla del seu projecte polític a Espanya, ha citat a Kennedy i de Gaulle, i ha reivindicat les figures de Martin Luther King i Mandela, les maneres educades i suaus però han deixat pas a la demagògia barata i a les paraules que equiparen al govern al nazisme i als catalans a una colla de xais.




2 comentaris :

Unknown ha dit...

Jo porto xubasquero i paraiguas , amí en rellisca tota aquesta merda que bomita aquest trepa , no cal perdre el temps amb ments pervertides per els diners que remenen.

Rosa Mary ha dit...

Exacte Julià , ells mateixos queden retractats els ulls de la resta del mon . Ja s'ho faràn , nosaltres a lo nostre ...