dimarts, 17 de desembre del 2013

Rahola burxa Navarro amb l’afer Trujillo

Dimarts, 17 de desembre de 2013 13:05 h

“Señor @pere_navarro , se lo pregunto en la lengua federal: ¿piensa afear la actitud ignorante e intolerante de su socia Trujillo? Buen día”, ha piulat Rahola


La periodista Pilar Rahola ha reclamat a Navarro si pensa reprovar l’actitud de menyspreu al català de la seva sòcia, l’'exministra socialista María Antonia Trujillo, que aquest cap de setmana es preguntava a Twitter "Per a quines coses importants serveix el català?", i que ahir en una entrevista a 13 TV va tornar a la càrrega assegurant que no entenia que una pregunta a Twitter fos noticia als mitjans i que la polèmica li ha permès de conèixer "aquest independentisme emocional fruit de la manipulació a la qual està sotmesa la societat catalana". Trujillo es preguntava "Per què és tan difícil estar a Catalunya, per què hi ha tanta pressió? Per què hi ha tanta manipulació? Aquest és el debat de fons real". 


 “Com podrien desautoritzar una persona afiliada al PSOE? És improcedent”


És la resposta de Trujillo davant la pregunta de si havia rebut alguna trucada d’Alfredo Pérez Rubalcaba o de Pere Navarro després de les seves afirmacions i Trujillo va negar cap reprovació malgrat que “tot i que els independentistes catalans, també del PSC, han demanat a Twitter que em desautoritzessin”, va assenyalar.





http://directe.cat/328190