dilluns, 23 de desembre del 2013

Pedro J. Ramírez celebra el nou rumb de La Vanguardia

Dilluns, 23 de desembre de 2013 05:00 h

El director d’El Mundo ja nota “l’efecte Carol” al rotatiu del Grup Godó que fa uns dies ha iniciat un canvi de direcció vers la moderació segons paraules del propi Godó


El propietari de La Vanguardia, Javier Godó, dies després de fulminar José Antich i substituir-lo pel fins llavors cap de comunicació del Grup, Marius Carol, va destacar que la nova política del diari  passarà a partir d’ara  pel camí de la moderació, i també va deixar clar davant tots els responsables de les diferents seccions del diari, durant la copa de Nadal, que el rotatiu havia d'abandonar algunes pràctiques, i que, a partir d'ara, a La Vanguardia, "no cal fer política, cal informar i explicar el que passa". El nou rumb de La Vanguardia ha estat celebrat pel director d’El Mundo el dia que el diari de Godó ha publicat una enquesta que vol donar ales a la tercera via. “M'alegro que el canvi de director comenci a notar-se a La Vanguardia. Godó intentarà fer de bomber després d'uns anys de piròman”, piulava Ramírez. 

La Vanguardia un  mirall

Després de 14 anys al capdavant de la Vanguardia, José Antich va ser fulminat i va deixar el diari amb una carta de comiat dirigida als treballadors on assegurava que va assumir la direcció amb la voluntat que la publicació fos "un mirall on la societat plural en què vivim es pogués observar cada dia sense cap tipus de distorsió ". Antich també recordava que "la societat catalana, plural com cap altra, es mou en aquests últims temps buscant nous horitzons. Reclama molt majoritàriament que la seva veu s'escolti , i La Vanguardia ha de ser el seu mirall " .