dijous, 5 de desembre del 2013

Miquel de Palol: "La independència és l'única sortida d'un Estat desestructurat"

05/12/2013

DRET A DECIDIR

L'escriptor denuncia "mediocritat" en la política catalana, i posa com a prova que el procés sobiranista el lídera la societat


Lluís Bou

L'escriptor Miquel de Palol
L'escriptor Miquel de Palol ha assegurat avui que la independència de Catalunya és l'única sortida lògica d'un "Estat desestructurat" com és l'espanyol. Al seu entendre, el procés depèn dels catalans. "La falta de valentia, cohesió i unitat és el principal enemic de la independència catalana", ha remarcat, mentre afegia que Catalunya "ha de fer els deures i tenir clar cap a on anar". Palol no ha donat importància al debat sobre si el procés es fa o no dins de la legalitat espanyola, perquè ha recordat que "la creació de tots els grans fets sempre s'ha fet contra la llei".

L'escriptor ha fet les declaracions en la presentació del llibre 'El llac dels cignes", publicat per Proa, on reflexiona sobre la política, la música i els sentiments. El volum ha estat escrit per Palol en els darrers 7 anys i consta de 500 pàgines.

Una altra de les reflexions de l'escriptor és que en la política catalana hi impera una gran "mediocritat". Al seu entendre, la prova és que ha estat la societat, i no pas els polítics, els que han encapçalat el procés d'independència.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/miquel_de_palol_la_independencia_es_l_unica_sortida_d_un_estat_desestructurat_97456.php