dimecres, 18 de desembre del 2013

La via catalana, entre les fotos de l’any de 'The Wall Street Journal'

18/12/2013

VIA CATALANA

El diari fa un recull d'una foto per cada dia de l'any 2013, i l'11 de Setembre està dedicat a la cadena humana que va transcórrer tot el territori del Principat


Mar Sabé


Imatge de la Via Catalana a 'The Wall Street Journal' - Raymond Roig, AFP
La Via Catalana és una de les imatges de l’any del prestigiós diari ‘The Wall Street Journal’. El diari, ha fet un recull de les millors fotografies de l’any, una per cada dia, fet que portarà a tenir-ne 365.

La foto de la via és l’escollida per l’11 de setembre, i és una de les més valorades ja que té una nota de més d’un 4,5 en una puntuació on 5 és la millor.

"Activistes reclamant per la Independència de la regió catalana d’Espanya van formar part d’una 'cadena humana' durant una protesta a Pertús, sud de França, l’11 de Setembre". La imatge la signa Raymond Roig, d’AFP.

En aquest recull fotogràfic també s'hi pot veure, per exemple, una imatge de les festes de San Fermín a Pamplona el 7 de juliol o l'accident Ferroviari de Santiago de Compostela.



 
Foto: Pedro Armestre / AFP


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/la_via_catalana_foto_de_l_any_de_the_world_street_journal_97689.php