dilluns, 30 de desembre del 2013

Guerra oberta entre PP i C’s

30/12/2013

CONSULTA - REFERENDUM

El portaveu de C’s, Matías Alonso, acusa a Sánchez-Camacho “d’intentar frenar amb una foto la seva pèrdua de credibilitat i la seva falta de lideratge”


Mar Sabé



El portaveu de C's, Matías Alonso


La guerra entre l’unionisme que representen el Partit Popular, liderat per Alícia Sánchez-Camacho, i Ciutadans, capitanejat per Albert Rivera, ha començat. Avui ha sigut el portaveu de C’s, Matías Alonso, qui ha acusat a Camacho d’organitzar una convenció política només per "intentar frenar amb una foto la seva pèrdua de credibilitat i la seva falta de lideratge".

Alonso ha explicat que aquesta estratègia és utilitzada pel PP per evitar la fuga de vots cap a C’s que detecten les enquestes. Ha utilitzat una roda de premsa per criticar directament la líder popular, que ahir va explicar que el seu partit està preparant una convenció política al gener per erigir-se com “l’únic partit capaç de frenar l’independentisme davant d’altres formacions residuals, -al·ludint clarament al partit de Rivera-, que no tenen pes a nivell estatal ni europeu”.

"Que facin les cimeres que vulguin, però el que necessiten és un lideratge sòlid", ha continuat Alonso, que ha argumentat que la proposta de Camacho és conseqüència de no haver continuat com a sòcia de govern d’Artur Mas, que és el que realment hagués volgut.

" El que es barallin entre ells, és que Això va bé!! "

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/guerra_oberta_entre_pp_i_c_s_97870.php