dimarts, 3 de desembre del 2013

Fabra respon als manifestants amb to desafiador: ' Qui em vulga acompanyar que ho faça '

Dimarts  03.12.2013  18:31

 

El president, escridassat novament en un acte públic pel tancament de RTVV · Empentes, crits i corredisses


 Per segon dia consecutiu, després del tancament de RTVV, el president de la Generalitat, Alberto Fabra, continua essent escridassat en cada acte públic en què participa, en un clima de molta tensió. Avui, a més, ha respost als manifestants amb un to desafiardor. 'Continuaré anant a tots els actes i fent la mateixa agenda que he fet fins ara, si algú em vol acompanyar que ho faça', ha dit, en referència als manifestants que han blocat el seu cotxe a la sortida de l'acte d'avui.







Sobre el tancament de Canal 9, Fabra ha reiterat que 'és inviable tenir una televisió de fa tres anys amb la situació econòmica actual, i algú haurà de treure conclusions del perquè no es va voler fer una reducció de treballadors com la que s'ha fet a tots els mitjans de comunicació d'aquest país'.
L'esbroncada d'avui ha succeït al Centre de Turisme, al passeig de l'Albareda; a l'entrada, enmig dels crits i d'empentes, un dels membres de seguretat del president ha sacsejat una periodista i l'ha fet caure a terra. L'agent mateix, de la policia autonòmica, també ha caigut a terra. Ha estat un exemple més de la tensió que hi ha a cada acte públic de Fabra d'ençà del tancament de les emissions de la ràdio i la televisió pública, divendres passat. Podeu veure l'incident en aquest vídeo publicat per Las Provincias:




Després de l'acte, els manifestants han impedit que el cotxe en què marxava Fabra avancés, i ha hagut de fer marxa enrere per a poder sortir:





Ahir Fabra fou esbroncat per treballadors de RTVV quan arribava a un acte sobre ocupació a la Fundació Bancaixa de València. Allí també hi va haver corredisses, empentes i molta tensió. I també es va poder veure un agent de policia empenyent una periodista, que va caure a terra.






http://www.vilaweb.cat/noticia/4159937/20131203/fabra-respon-manifestants-to-desafiador-qui-em-vulga-acompanyar-ho-faca.html