dissabte, 7 de desembre del 2013

Ciutadans, de l’Ulster a l'Afganistan

Anna Grau assegura que el sobiranisme està convertint Catalunya en Afganistan i sentència que això no és una “yihad sagrada contra España”, és una “guerra civil entre catalans”.


Fa uns dies sabíem que el diputat Jordi Cañas amenaçava en muntar un “Ulster que os vais a cagar”, en un intent d’atiar la por i l’odi per rebentar el procés sobiranista, dies després Anna Grau, que treballa a consciència per esdevenir la versió femenina de Jordi Cañas, en un article a Crónica Global assegura que els partidaris del procés  sobiranista “estan convertint Catalunya en Afganistan” i sentència que “això és una guerra civil entre catalans”. La valoració de Grau evidentment allunyada de la realitat és fruit d’una profunda miopia o respon a l’estratègia premeditada de Ciutadans de generar tensió i un escenari fals de crispació, o totes dues coses alhora.


Els sobiranistes, a picar pedra

Anna Grau a més, fent gala de la radicalitat democràtica que caracteritza el partit de Rivera, proposa que per “tallar com més aviat aquesta epidèmia de lluíscompanyitis jo posaria a tothom a picar pedra i a votar però a la veu de ja. I que s'acabi d'una vegada el bròquil”.

La independència aboca les catalanes a portar burca

L’endemà que l’unionisme, es manifestes pírricament però amb tot el seu esplendor en defesna de la unitat d’Espanya, la periodista i escriptora, ara convertida al Movimiento Ciudadano, diu que “els que més criden són els que més inviable fan que al poble se li consulti de veritat res”, perquè segons ella “redueixen la ciutadania a histèria col·lectiva i la democràcia a olla de grills. A fer política ocupant seus d'altres partits, imposant el pensament únic i elaborant llistes negres.”.