dimarts, 31 de desembre del 2013

Barberà: "El moviment que més qüestiona l'statu quo és el dret a decidir"

31/12/2013

DRET A DECIDIR - REFERENDUM

El periodista afirma que "es vulgui o no es vulgui reconèixer, l'única ‘bandera’ que ha aconseguit treure més de dos milions de persones al carrer és la que demana poder votar"


Nerea Rodríguez



Jaume Barberà durant una entrevista al programa 'Singulars'


El periodista Jaume Barberà ha opinat avui que “des del 15-M, el moviment que més qüestiona l'statu quo és el del Dret a decidir”, i ha afegit que “es vulgui o no es vulgui acceptar; es vulgui o no es vulgui reconèixer, l'única ‘bandera’ que ha aconseguit treure més de dos milions de persones al carrer és la que demana poder votar quin futur volem”. “I ho farem”, sentencia.

En una publicació al seu Facebook, Barberà fa referència al 2014: “Comencem un nou any, un any carregat de simbologia i on, per primera vegada, ens hauríem de poder pronunciar sobre el nostre futur com a poble”, tot i que vaticina que “continuarem perdent drets i empobrint-nos encara que disminueixi l'atur. Mentrestant, els més rics encara ho seran més. Els nostres fills continuaran marxant a l'estranger i la desigualtat tornarà a augmentar”.

Finalment, deixa clar que “jo no sóc equívoc, i ja sabeu que la meva bandera és social i nacional. Per això parlo de futur, el futur que volem nostre, perquè de nosaltres serà la responsabilitat de construir-lo”, i acaba desitjant “el millor per a vosaltres i per a la vostra família”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/barbera_el_moviment_que_mes_questiona_l_statu_quo_es_el_dret_a_decidir_97893.php