dilluns, 4 de novembre del 2013

Quan els rockers americans es posen l'estelada

04/11/2013

Concert

El cantant Jared Leto de 'Thirty Seconds to Mars' va vestir al Palau Olímpic de Badalona una estelada, en un gest solidari


Lluís Goñalons


Jared Leto: L'estelada per capa i onejant la quadribarrada


Jared Leto, cantant dels '30 seconds to Mars' vesteix una estelada com a capa - @MarcTubau
Jared Leto, actor i vocalista de la banda de rock alternatiu 'Thirty Seconds to Mars' va sorprendre a finals de la setmana passada els assistents al concert que allotjava el Palau Olímpic de Badalona omplint-se amb vestidures catalanes. Concretament, una estelada i una senyera.

Leto va agafar l'estelada d'un dels fans assistents al concert. Va vestir-la a manera de capa durant bona part del concert. Més tard, quan els músics començaven a marcar els compassos de la cançó 'Do or Die' (Fes-ho o mor) el vocalista va empunyar una bandera catalana que duia preparada. El cantant de la banda amb menys de 10 anys d'història va onejar la quadribarrada durant tota la cançó provocant l'emoció i el gaudi dels assistents.

Durant el concert que presentava el quart disc del grup, 'Love, Lust, Faith and Dreams', a terres catalanes es van poder escoltar crits d'independència en múltiples ocasions, segons han confirmat persones presents a l'acte a El Singular.

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/11/quan_els_rockers_americans_es_posen_l_estelada_96827.php