dilluns, 4 de novembre del 2013

Rahola: "Paco Marhuenda, ets un covard"

04/11/2013

Dret a Decidir

La periodista acusa al director de La Razón d'amagar-se després de publicar una foto a portada amb l'assassí de Guillem Agulló


Mar Sabé

"Paco Marhuenda, ets un covard". Així de contundent ha estat la periodista Pilar Rahola a la tertúlia d’El Món a RAC1, on s’han escoltat unes declaracions del director de la Razón, Paco Marhuenda, en les quals acusava la ràdio catalana de no ser neutral.

"Aquest senyor se’n va anar amb la cua entre les cames incapaç de justificar per què hi havia a la seva portada un grup d'extrema dreta, un candidat dels quals era l’assassí de Guillem Agulló", ha declarat, indignada, Pilar Rahola, fent referència a la fugida de Marhuenda de la ràdio catalana quan també n’era tertulià. "Ara, l'únic que pot fer Marhuenda és fer el fatxenda per televisions espanyoles perquè a nosaltres ens evita", ha insistit.

"El repto, que vingui, que parli i callaré", ha continuat Rahola, "i quan hagi parlat li diré el que penso, sense insults". "L’únic que hem fet nosaltres és demanar explicacions per una portada que és real", ha conclòs Rahola, "mentre que ell no ha parat de mentir amb les seves portades".

Màrius Carol, també present a la tertúlia, ha declarat que "estic convençut que si hem de comptabilitzar qui ha fet més independentistes, guanya La Razón", en relació a que Marhuenda també va declarar que La Vanguardia, diari d’on Carol n’és director de comunicació, era una fàbrica d’independentistes.



http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/11/rahola_paco_marhuenda_ets_un_covard_96821.php