dilluns, 18 de novembre del 2013

Esperanza Aguirre ara lliga la CUP amb ETA

18/11/2013

Espanyolisme 

"En una república catalana els de les sandàlies, com ETA al País Basc, tindrien molt poder", vaticina la presidenta del PP de Madrid


Lluís Goñalons



La presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre


"No cal ser endeví per saber que en aquestes hipotètiques repúbliques del País Basc i de Catalunya els de les sandàlies, com els d'ETA, tindrien poder, molt poder", ha reblat la presidenta del PP de Madrid Esperanza Aguirre, qui en un article d'opinió al diari 'Abc' ha titllat el portaveu de la CUP, David Fernàndez, d'"energumen". També ha aprofitat per lloar i defensar a ultrança la intervenció de l'expresident de Bankia, Rodrigo Rato, al Parlament de Catalunya.

"La CUP no tenen complexos. Una demostració és l'ostentació que fan de compartir objectius, estètica i mitjans amb el món d'ETA", ha carregat Aguirre en un article farcit de qualificatius i desqualificacions. La popular ha justificat la seva comparació al·legant que un dels principals suports a les últimes eleccions autonòmiques de la CUP va ser Arnaldo Otegui des de la presó. Alhora, ha etzibat un altre cop retòric: "Els partits antisistema són extraparlamentaris a tot arreu, menys a Espanya".

La CUP, segons Aguirre

“La CUP es defineix sense complexos com un partit d'extrema esquerra que vol implantar el socialisme (no especifiquen clarament quin tipus de socialisme, però posin-se en el pitjor) en uns Països Catalans independents. És un partit basat en la seva nissaga marxista-leninista. Només volen utilitzar la democràcia per arribar al poder i acabar amb tots els que no combreguen amb el seu credo", ha descrit la presidenta popular.

Finalment, Aguirre ha posat el crit al cel quan ha apuntat que totes les enquestes li pronostiquen "un èxit creixent” al representant de la CUP al Parlament.

"Paraula de una fascista corrupta" !!

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/11/aguirre_97080.php