dimarts, 8 d’octubre del 2013

Rull deixa Pepe Antich amb un pam de nas comparant la tercera via amb el mite de Sísif

Dimarts, 8 d'octubre de 2013 11:25 h

La tercera via és “l’etern bucle d’anar a Madrid a oferir pactes”, és el mite de Sísif, ha dit Rull al director de La Vanguardia que es resisteix a donar la tercera via per morta


El director de La Vanguardia s’ha mostrat molest a la tertúlia de Rac1 perquè el dirigent de Convergència, Josep Rull, en l’entrevista d’avui ha qualifica la tercera via com a “pantalla passada”. Antich li ha retret que l’enquesta de La Vanguardia d’aquest diumenge  deixava clar que si hi hagués un pacte fiscal un 49,2% dels catalans estaria en contra de la independència. Rull li ha respost que hi ha catalans que estarien sempre disposats a tornar a començar, d’estar instal·lats en el l’etern bucle d’anar a Madrid a oferir pactes, com el mite se Sísif –  personatge mitològic avariciós i mentider condemnat a l’infern a empènyer eternament una pedra enorme per un vessant costerut, que sempre rodava cap avall abans d’arribar al cim-, però que la tercera via no existeix perquè “el Madrid polític no la té en compte i per això està superada”. 


El director de La Vanguardia, José Antich, l’octubre de 2011, estripant l'enquesta del CEO, en directe a TV3 tot posant en dubte l'augment de l'independentisme.
"La tercera via ha estat dinamitada amb molta contundència i acarnissament"
 

El dirigent de Convergència ha considerat "quimèric" una entesa amb l'Estat que permeti pactar una tercera via alternativa a la independència. "La tercera via ha estat dinamitada amb molta contundència i acarnissament", ha conclòs Rull, en referència a al negativa que va rebre aquest dilluns Alícia Sánchez Camacho per part del PP i també a  la resposta de Rajoy al líder d'Unió, Josep A. Duran i Lleida, afirmant que: "No sé què és la tercera via".   



http://directe.cat/320266