dimecres, 2 d’octubre del 2013

Reunió entre Duran i Navarro per reforçar punts en comú

02/10/2013

Dret a decidir

Miquel Iceta i Joan Rigol també han participat en una trobada on s'han parlat sobre el dret a decidir i la tercera via


Albert Ribas


Duran i Navarro reunits, en una imatge d'arxiu
El líder d’UDC, Josep Antoni Duran i Lleida i el cap de files del PSC, Pere Navarro s’han reunit aquest migdia amb l’objectiu de reforçar punts en comú al voltant del dret a decidir i de la tercera via . També han estat presents al dinar Joan Rigol i Miquel Iceta.

L’àpat, en el qual “s’ha parlat i reflexionat de tot” segons ha explicat una font presencial al Singular, ha servit per tractar sobre el Pacte Nacional pel Dret a Decidir però també per explorar punts en comú sobre la tercera via. Tot i que no hi havia la intenció “de marcar posicions en res”, la trobada confirma l’apropament entre Navarro i Duran i Lleida des de la publicació de l’article a 'La Vanguardia' d’aquest últim on defensava la consulta i una posició intermèdia entre l’status quo actual i la independència. Segons una altra font, en aquest cas d'UDC, un dels objectius de la trobada ha estat el de “sumar forces” i “defensar polítiques” conjuntes.

La reunió arriba després que avui al matí Josep Antoni Duran i Lleida hagi mostrat alguna de les seves discrepàncies amb el procés sobiranista en una entrevista a ‘El matí de Catalunya Ràdio’ i hagi assegurat que la seva relació amb Artur Mas és “millorable”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/10/reunio_entre_duran_i_navarro_per_buscar_punts_en_comu_96290.php