dimarts, 15 d’octubre del 2013

Piqué i Lara cobren d’Espanya

Les seves opinions no valen res, són interessades i dirigides a rebentar el procés sobiranista, ningú els ha elegit però els grans mitjans els donen amplia cobertura


Lara, president del Grup Planeta dedica des de fa anys milions d’euros a evitar una Catalunya independent, un personatge que utilitza un diari com La Razón per fomentar l’odi contra el país que l’ha acollit demostra la seva categoria moral, no només li dedica un diari, sinó que també utilitza la seves televisions per no donar treva al procés independentista, veure com A3 i la Sexta s’apunten també a l’odi contra Catalunya et permet reflexionar sobre les paraules de Lara contra el procés. Josep Piqué és més del mateix,un home que gràcies a la política ha guanyat molt diners, els seus contactes li ha permès oferir-se a les principals empreses del país, i fins i tot li ha permès escollir. 

Lara, molts diners guanyats gràcies a lleis que l’han afavorit

Entre altres,  dues de les que l’han ajudat molt a guanyar diners i a poder carregar contra el país que l’ha acollit són la de les televisions privades i la llei  -que van exigir que el PSOE aprovés-,  d’eliminació de la publicitat a RTVE. Totes dues van ser demandes d’empresaris com Lara i altres que d’aquesta manera fan negocis sense risc, i van assegurar durant molts anys milions d’euros de beneficis, els milions invertits en projectes xenòfobs com la Razón són com una petita comissió pels favors rebuts.

Josep Piqué, un mercenari a servei dels grans lobby econòmics

Ministre d’Aznar, líder del PP a Catalunya, president de Vueling i ara home de confiança del president del grup OHL, l’ex ministre franquista Villar Mir, segueix repartint lliçons de política, i es permet aconsellar i opinar, ell que està al servei des poderosos interessos econòmics de les grans empreses espanyoles. Quina credibilitat pot tenir un home que viu en l’euro i per l’euro a l’hora d’expressar opinions contra el dret a decidir dels catalans?

Ni Lara, ni Piqué  són opinions a tenir en compte quan carreguen contra els que democràticament defensen el dret a decidir dels catalans, el seu vot és un per cap i d’aquí plora la criatura.