dilluns, 14 d’octubre del 2013

Paranoia independentista al PSC

Dilluns, 14 d'octubre de 2013 15:55 h

Els socialistes confonen un atac de quatre brètols d'estètica “skin” a la seu de les joventuts socialistes de Les Corts exigint cervesa, amb un atac independentista.


Segons el comunicat oficial del PSC diversos membres de la JSC van estat “increpats i agredits físicament per un grup de persones que cridaven consignes a favor de la independència”, però avui les en les declaracions dels joves socialistes agredits davant dels Mossos, no hi consta cap "consigna a favor de la independència" per part dels agressors. Les consignes textuals que han denunciat i que recull el diari ARA van ser: "Xarnegos de merda, si ets socialista has de donar-me cervesa, que el PSC porta molt temps vivint de Catalunya i aferrant-se a la mamella" i "tu calla xarnega de merda". Per altra banda, Alejandro López, un dels agredits, ha dit en declaracions a BTV que els agressors d’estètica “skin” els van escridassar en castellà dient “socialistes de merda, marxeu del país”.  

El PSC aprofita l’atac deplorable de quatre brètols per fer les seves proclames unionistes
Alejandro López, un dels joves del PSC agredit

El PSC i la JSC van condemnar “rotundament aquest nou acte de violència intolerant, alhora que reclamem a partits polítics i institucions que es prenguin les mesures necessàries per tal de frenar l’ambient de crispació i divisió que s’està generant al país” i van denunciar i condemnar “qualsevol mètode o actitud de violència en la defensa d’objectius polítics”. Ara resulta que pel PSC i les seves joventuts que quatre brètols d’estètica skin cridin en castellà: "Xarnegos de merda, si ets socialista has de donar-me cervesa...”, és fruit de la crispació que s’està generant al país i una defensa violenta d’un objectiu polític.

Video amb declaracions dels Joves del JSC :