dilluns, 14 d’octubre del 2013

La victòria de l’independentisme treu de polleguera José Manuel Lara

Dilluns, 14 d'octubre de 2013 15:45 h

El president del Grup Planeta amenaça que el procés independentista porta a la divisió de la societat i les famílies, la pèrdua de potencial econòmic i, fins i tot, pot desembocar amb una guerra.


El president del grup Planeta, José Manuel Lara, ha aprofitat la roda de premsa prèvia al lliurament del Premi Planeta de demà, per negar la possibilitat d’una Catalunya independent, "la independència de Catalunya és impossible i ho sap tothom", ha dit,  però com que no les té totes ha abonat altres camins, com el de la divisió de la societat, la misèria i fins i tot la guerra. Per Lara, passi el que passi, la divisió de la societat és una realitat, "Això genera enfrontament. Hi ha famílies que no es reuneixen per això", ha afirmat i ha afegit: "Catalunya en sortirà malament. Una societat dividida mai serà una societat potent". També ha assegurat que: "es juga amb els sentiments i no les ideologies, i això és perillosíssim; les guerres han sigut per això". 

La mateixa cantarella de l’any passat: el 70-75% dels catalans se senten catalans i espanyols

Lara s’ha fet creus del que està passant i ha afirmat que "no entén res, si el 2030 acabarem sent els Estats Units d'Europa!". "Per això pegar-nos i dividir-nos amb els nostres germans? Em preocupa molt". Segons Lara "No hi ha el caldo de cultiu idoni per a la separació", i ha conclòs, que "això no es pot discutir a través dels mitjans".