diumenge, 20 d’octubre del 2013

Milers de persones clamen al centre de Barcelona per la independència com a eina “per canviar-ho tot”

L'esquerra independentista reforça el seu missatge en favor d'un procés constituent als Països Catalans amb una gran manifestació a la capital catalana

L'objectiu és, segons l'organització, portar els diferents territoris a “un futur millor i més lliure”


19/10/13 20:20 - Barcelona -

Imatge de la capçalera de la manifestació que, amb el lema 'Independència per canviar-ho tot' ha recorregut els carrers de Barcelona Foto: ACN.
Els carrers del centre de Barcelona han estat l'escenari aquest dissabte al vespre d'una manifestació que ha reclamat la independència de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears. El crit, però, no ha estat només per l'assoliment de la independència institucional, sinó per entendre aquesta com a una eina i una oportunitat “per canviar-ho tot”.

Amb aquesta manifestació, que ha tret als carrers milers de persones i que ha estat l'acte central de la campanya “Independència per canviar-ho tot”, l'esquerra independentista ha reforçat el seu missatge en favor d'un procés constituent que porti els diferents territoris dels Països Catalans a “un futur millor i més lliure”.

Darrera actualització ( Dissabte, 19 d'octubre del 2013 20:23 ) 


http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/686859-milers-de-persones-clamen-al-centre-de-barcelona-per-la-independencia-com-a-eina-per-canviar-ho-tot.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=nacional&utm_source=rss&utm_medium=nacional&utm_campaign=rss&f=El+Punt+Avui