dissabte, 26 d’octubre del 2013

Junqueras desmunta la cantarella unionista que nega que la consulta es faci

Dissabte, 26 d'octubre de 2013 14:20 h

“Alguns volen que fem la DUI per dir que hem fracassat” ha dit el president d’ERC que ha insistit en que la consulta es farà sí o sí


Oriol Junqueras ha insistit aquest dissabte a l’escola de tardor del partit que enguany porta per títol “El camí d’EUROPA”, que ERC no especula amb cap altre escenari de no sigui fer la consulta, “si ens diuen que no podem fer la consulta què farem? Fer-la” ha dit Junqueras, que ha assegurat que cal fer la consulta sí o sí, perquè és la millor opció, “perquè on som realment forts és en la democràcia”. Les paraules de Junqueres responen així al nou mantra unionista que nega que la consulta és faci i que segons el president d’ERC respon a la voluntat dels contraris al procés d’empènyer a la DUI  per desacreditar el moviment independentista. 

Ells que neguin la democràcia que nosaltres farem camí

Des de fa dies hi ha un bombardeig mediàtic del flanc unionista que assegura que la consulta no es farà. Avui mateix Pere Navarro, líder del PSC, ha carregat durament contra Junqueras i Mas acusant-los d’estar “enganyant a la gent perquè saben que la consulta no es farà el 2014" i generen "falses expectatives", Duran també es va pronunciar en aquest sentit. Segons Junqueras la consulta és la opció i aquells que dubten quan vegin que l’estat espanyol tanca les portes a la democràcia se sumaran als demòcrates.