dimecres, 9 d’octubre del 2013

Iniesta, reclam de la manifestació espanyolista del 12-O sense el seu consentiment

09/10/2013

12-O

Pengen un vídeo a Youtube amb les declaracions del jugador blaugrana al programa ‘El Convidat’ sobre el seu sentiment de pertinença a Catalunya i Espanya


Nerea Rodríguez


Andrés Iniesta al programa 'El Convidat'
El jugador del Barça Andrés Iniesta és utilitzat sense el seu permís en un vídeo per cridar a la participació de la manifestació que tindrà lloc el dia de la Hispanitat a la Plaça Catalunya de Barcelona. El vídeo agafa imatges del programa ‘El Convidat’ que va comptar amb Iniesta com a protagonista.

En aquestes imatges, es pot veure el jugador blaugrana explicant que “em sento espanyol i em sento català. Catalunya ens ho ha donat pràcticament tot, i sóc una persona molt agraïda”, i insisteix: “Ens ha donat molt a mi i a la meva família”. En aquest sentit, afirma: “No és incompatible sentir-te d’un lloc i d’un altre”.

El vídeo ha estat penjat a Youtube per l’usuari ‘Catalunya España’ i al final s’hi llegeix: “Si Iniesta se sent català i espanyol, per què no pots sentir-ho tu?” I, finalment, crida a la participació a la manifestació del 12-O: “Si penses com ell, vina el 12 d’Octubre a les 12 a la Plaça Catalunya de Barcelona. ‘Som Catalunya, somos España’”.




http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/10/iniesta_reclam_de_la_manifestacio_del_12-o_sense_el_seu_consentiment_96392.php