divendres, 18 d’octubre del 2013

Folch: "Ens trobem a dos minuts d’un motí intern d’Unió"

18/10/2013

 Debat a CiU

 L’editor considera que Josep Antoni Duran i Lleida ha perdut suports dins del partit que lidera


Mar Sabé

L'editor Ernest Folch
"Ens trobem a dos minuts d’un motí intern d’Unió", ha declarat l’editor Ernest Folch avui a la tertúlia d’’El món a Rac1’. Folch considera que estem a punt de "veure un xoc entre Convergència (CDC) i Unió (UDC) perquè Josep Antoni Duran i Lleida, líder d’Unió, no se sent recolzat pel partit que lidera".

L’editor ha considerat que el dirigent polític actualment està treballant per trobar la seva posició fora del partit, que és "anar-se’n a l’empresa privada de Madrid que és qui l’acollirà".

En la mateixa tertúlia, en una conversa telefònica, el Conseller de Presidència i Portaveu del Govern, Francesc Homs, ha declarat que se li fa "difícil d’entendre que Duran no sàpiga els deutes que té l’Estat espanyol amb Catalunya", fent referència a les declaracions que va fer ahir el líder d’Unió queixant-se de no haver estat consultat ni haver rebut l'"informe de deslleialtats" de l’Estat espanyol cap a Catalunya.

Al ser preguntat per si considera que Duran és o no lleial amb CDC, Homs ha contestat: "Ell deu pensar que sí, jo vull pensar que sí. No sé si a això li direu tocar l’Stradivarius", fent referència al seu intent d'eludir la pregunta per no crear polèmica.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/10/folch_ens_trobem_a_dos_minuts_d_un_boti_intern_d_unio_96559.php